About us

 

Ние предлагаме цялостно фото и видео заснемане от въздуха и земята.

 

 

https://www.youtube.com/channel/UCkHadzxP8UMYK1vIc9PmIiA/videos?view_as=subscriber

 

https://www.facebook.com/skypicturesbulgaria

 

Професионалистите от Sky Pictures Bulgaria са с най-богатия опит в отразяването на динамични събития, нещо незаменимо при заснемането и улавянето на неповторимите моменти минаващи за хилядни от секундата от каквото и да е естество свързано с аеро-дрон фотографията или видеоклипове от въздуха и земята

 

Ние предлагаме професионално използване на безпилотни дрони с най-модерните камери, снимащи с най-високата към момента фото и видеорезолюция и работещи на разстояние и висичина до 3 км, за цялостни фотосесии на личности и предмети, сгради, райони, рекламна фотография предназначена за дипляни, флаери, билбордове и всичко свързано с нея, архитектурна (интериорна и екстериорна) фотография, ние достигаме навсякъде. Предлагаме документиране на всякакъв тип екстремни събития, от скокове с парашут, като нашият фотограф или видеооператор ще ви следва през целия път до земята  до скално катерене и фотосесии на мотоциклети и автомобили.

 

Екипът, който работи за Sky Pictures Bulgaria са доказани професионални фотографи, оператори и опитни пилоти, както на дрони (БЛС, ДУЛС) така и лицензирани пилоти на едно и двумоторни пилотирани летателни машини, част от екипа са професионални парашутисти работили години наред , като скай-дайвинг оператори. Екипът ни е изпълнявал ангажименти за много световни медии, включително Асошиейтид Прес, Нешънъл Джиографик, Ройтерс, Франс Прес и много други, като в момента продължават да им партнират за специални изискващи висока професионална квалификация задачи. Създателите на Sky Pictures Bulgaria продължават да разширяват фокуса на работа, като постоянно въвеждат иновационни технологии, предопределени от Интернет потреблението и информационната глобализацията.

 

Днес, Sky Pictures Bulgaria се налага, като иноватор във визуалното обслужване, чрез предлагането на: 5.2 K UHD – 4K , 2.7 К и Full HD 1080p видеозаснемане, употребата на безпилотни дрони със свръхмодерни камери, фото- видеосесии под вода и други екстремни условия като скокове с парашут, полети с балон и самолет, бънджи скокове, бейз джъпминг и всичко екстремно познато до този момент.

За какви цели и от кого могат да се използват снимките и видео направени от въздуха?

 

1. От медии и отразяване на събития

Медийна реклама чрез въздушна фото и видео-графия – всяко събитие изглежда по-различно и атрактивно погледнато отгоре.
2. За архитекти, проектанти, строителни предприемачи, картографи и други от бранша
 
Панорамните снимки на недвижими имоти, парцели, дворове, сгради землища на общини са илюстрация показваща истинската същност, мащабност, реален поглед към обекта и работата по него, като така се добива реална представа за даден проект.
3. За мениджмънт в областта на туризма

. От въздушните снимки на даден хотел или комплекс лесно се вижда заобикалящата среда и забележителностите, които туристите могат да посетят.
4. От агенти на недвижими имоти
Много често е невъзможно да се добие представа от даден имот гледан от земята или е невъзможно да се предаде визуално неговият вид поради множество причини и най-често ограничено пространство в съседство, а много по лесно би станало с една снимка от малка височина.

5. За всякакъв вид каталози и календари

Почти винаги изготвянето на каталози, дипляни, календари и др. материали със снимки от въздуха на исторически, природни или археологически забележителности придават по добра автентичност и възможност да се добие по-добре представа за обекта отколкото ако тои е гледан от нивото на земята.

 

 

Машините, които Sky Pictures Bulgaria използва за въздушни снимки са: четири или осем-моторен дрон със следните технически характеристики:

Време на един полет между 20-30 минути или до 120 минути в рамките на един работен ден от 8 астрономически часа
Дистанция макс. до 3-5 километра (зависи от терена и радио-смущения)
Височина макс. до 1500-3000 метра (зависи от терена и радио-смущения)
Жироскопично стабилизирана перфектно балансирана камера (без вибрации наклони и подобни)
Камера: Снимки 50, 16, 12, 7 и 5 Мегапиксела включително нощни снимки, таймлапсове
Видео: 5.2К , 4К до 60 кадъра в секунда, 2.7 К до 60 кадъра в секунда, HD1080p до 120 кадъра в секунда, включително и нощен режим.
Всякакви възможности за снимки на каданс (ефект на забавено движение)

Полет с 5 местен турбовитлов самолет
Радиус на полета около 1000км. и максимална скорост 450-500 км/ч.

 

ЦЕНИ В ЗАВИСИМОСТ ОТ ИЗПОЛЗВАНАТА ТЕХНИКА ЗА ВИДЕО ИЛИ ФОТО-ЗАСНЕМАНЕ С ДРОН НА НЕОБРАБОТЕНИ КАДРИ ЗА НЕКОМЕРСИАЛНИ ПРОДУКЦИИ (СВАТБИ, ФИРМЕНИ ПАРТИТА, ТИМ БИЛДИНГИ И ДР.) ЗА 2020г.

PHOTO/VIDEO : 500.00 лв. на точка, 800.00 лв две точки, 1200.00 лв цял ден – 6 часа но не повече от 5 точки с време за полет до 25 минути на точка. Под точка се визира локация над, която се лети. Цената е приблизителна, като крайната цена се оформя на база крайна цел на проекта, рискови фактори по време на полет, атмосферни условия, част от денонощието, локация и тнт. Крайният продукт са всички необработени кадри, които се предават на клиента в цифров вид.

22 Megapixels -photos , video: 4K/2.7K/1080p/25/50/120 fps.

ЦЕНИ В ЗАВИСИМОСТ ОТ ИЗПОЛЗВАНАТА ТЕХНИКА ЗА ВИДЕО ИЛИ ФОТО-ЗАСНЕМАНЕ С ДРОН НА НЕОБРАБОТЕНИ КАДРИ ЗА КОМЕРСИАЛНИ ПРОДУКЦИИ (РЕКЛАМИ, КОРПОРАТИВНИ КЛИПОВЕ, МУЗИКАЛНИ КЛИПОВЕ, НИСКОБЮДЖЕТНИ КИНО-ПРОДУКЦИИ-СЕРИАЛИ И ДР.) ЗА 2020 г.

PHOTO/VIDEO : 900.00 лв. на точка, 1500.00 лв две точки, 2200.00 лв цял ден – 6 часа но не повече от 5 точки с време за полет до 25 минути на точка. Под точка се визира локация над, която се лети. Цената е приблизителна, като крайната цена се оформя на база крайна цел на проекта, рискови фактори по време на полет, атмосферни условия, част от денонощието, локация и тнт. Крайният продукт са всички необработени кадри, които се предават на клиента в цифров вид.

22 Megapixels -photos , video: 4K/2.7K/1080p/25/50/120 fps.

ТАЙМЛАПС: 2 камери 1000.00 лв на ден до една седмица, 3 камери 1500.00 лв на ден до една седмица, над 3 камери с възможност до 8 камери и срокове над година се договаря допълнително

***Една точка е вдигане на машината на една локация в рамките на 20-30 минути***

***Посочените цени са за сурови и необработени кадри, обработката се договаря допълнително, както и ако се налагат допълнителни транспортни разходи.***

Екипът на Sky Pictures Bulgaria извършва цялостен видео-монтаж, озвучаване, анимиране и всичко необходимо за една видео-продукция, като крайната цена за подобен проект се договаря след договаряне на целта, формата и визията на проекта.

***Екипът на Sky Pictures Bulgaria започва работа само при 100% авансово заплащане на услугата и подписване на договор, в случай , че полети не се осъществят Sky Pictures Bulgaria възстановява разходите на възложителя при условията на договора***

Относно исканията към нас за предоставяне на оферти, политиката на фирмата ни е такава, че не предоставяме оферти безплатно особено към държавни структури или други структури финансирани по програми. Написването на оферта от наша страна е свързано винаги с минимум няколко часов труд, самото естество на работа изисква от нас да предоставим вътрешна информация, която е наш личен художествен похват, идеи, нови предложения и възможности, а те са наш изключителен интелектуален труд разработени специално за дадения клиент изискал ни оферта и както често се случва Възложителя се насочва към друг изпълнител с разработена от нас концепция, което само по себе си е неприемливо за нас.

Стандартната ни цена за изработване на индивидуална оферта е 562.00 лева

Самата страница с цени обикновено е достатъчна, за да се ориентира Възложителя и след взаимна комуникация при положение, че има решение ние да изпълним даден проект се пристъпва директно към подписване на договор.

Sky Pictures Bulgaria Разполага и работи с най-съвременна видео и фото-техника за наземни ангажименти и може да комбинира едновременно кадри от въздух и земя с до 4-ма оператори, краен професионален видео-монтаж с озвучване, както и видео стрийм на живо в социални мрежи с професионално миксиране и режисьор на пулт.

При необходимост от подобни ангажименти препоръчваме да се уточнят детайли и така да се даде становище за цена от наша страна.

Посочените цени са ориентировъчни и зависят от много фактори: терен, брой оператори, сложност на полета, метео-условия. Винаги най-добрият вариант е директния контакт с нас и изработване разчет на полетите за да формираме точна цена. Ако се наложат елементарни къси полети без сложни маневри цената може да бъде редуцирана в доста по ниски граници, както и обратно. Екипът ни е единственият, който разполага с машини летящи и в сложни метеорологични условия в температурен диапазон от -30.С до +60.С и вятър до 17 м/с при изключения може и до 18 м/с без това да оказва влияние на изображението

Всяка машина с , която работим е дублирана по два пъти от същия клас в случай на инцидент да не се прекъсва работата, както и всички летящи платформи са окомплектовани с минимум 10 комплекта батерии достатъчни за поне 120 до 160 минути задържане във въздуха при необходимост.

Sky Pictures Bulgaria Ltd има сключена застраховка отговорност към трети лица в случай на инцидент в Lloyd’s of London с граница на обещетението до 2 500 000 ЕВРО

СЛЕД 01.05.2020 фирмата ще разполага с още няколко нови модела летящи платформи, с които ще ви запознаем допълнително.

При всякакви въпроси може да контактувате с нас по всяко време


Sky Pictures Bulgaria Ltd
Impact Press Group Ltd
Petrov Sky Dynamics Ltd
Petrov Air Technologies Ltd

https://www.youtube.com/channel/UCkHadzxP8UMYK1vIc9PmIiA/videos?view_as=subscriber

skypicturesbulgaria@gmail.com
sky@skypicturesbulgaria.com
photo@impactpressgroup.org
picdesk@impactpressgroup.org
petarpix@gmail.com

www.skypicturesbulgaria.com
https://www.youtube.com/c/SkyPicturesBulgariaPilots
https://www.facebook.com/skypicturesbulgaria/
cell: +359 88 7512367
sat-1:  +88216 58305373

sat-2:  +88216 21272891

 

 

 

Изпълнени поръчки и клиенти:

 

 

1. MTG Dolphin 1 – Делфин 1 – кораборемонтен и корабостроителен завод
2. Афект медиа
3. PIRT проект – програма за финансиране на ЕС за финансиране на туризма в България
4. Международна информационн агенция The Аssociated Рress
5. Телеканал “Феникс Плюс Кино” – сериал Курортен роман 12 епизода
6. КК “Албена”
7. Пречиствателни станции и съоржения
8. Трейшън клифс енд голф ризорт – Thracian Cliffs Golf Resort
9. Холограма филмс
10. Участие в кампания “Хепи ли си?”
11. КК “Златни пясъци”
12. Международна информационн агенция REX
13. Международна информационн агенция WENN
14. Международна информационн агенция NUR PHOTO
15. Международна информационн агенция SIPA PRESS
16. Международна информационн агенция HGM PRESS
17. Продуцентска къща Филм квадрат
18. Продуцентска къща Синекванон
19. Топ археоложка Диана Гергова, открила станалото световноизвестно злато в Свещари и светилище на бесите на връх Острец
20. Британските вестници: Daily Mail, Guardian, Daily Mirror
21. Български военноморски сили, специализирано поделение “ТИХИНА”
22. МУ Варна
23. РТ – Русия
24. Germany TV Chanel ProSieben
25. Планета ТВ – Ави Бенеди
26. Далкия България
27. Грифид хотелс
28. Итал чименте груп Девня цимент
29. M Group
30. EVN Bulgaria
31. BTV
32. Nova TV
33. TV 7
34. Монитор БГ
35. Преса БГ
36. Инвестор БГ
37. Икономедиа
38. Капитал
39. Дневник
40. Днес БГ
41. RUPTLY GMBH
42. ЕП за запазване на Черноморската мида и развитие на Черноморския басейн – REEFS
43. ONE BY ONE PLUS CO..LTD
44. 1 EUROPEAN PRESSPHOTO AGENCY B.V.
45. АГЕНЦИЯ ЗА ИКОНОМ. РАЗВИТИЕ
46. ШОРТКЪТ ПРЪДЪКШЪНС ЕООД
47. RED SEVEN ENTERTAINMENT G
48. НОВА БРОУДКАСТИНГ ГРУП АД
49. AFLO Japan

50. КРЗ “Одесос” Варна

51. The Associated Press