УСЛУГИ / ЕКСПЕРТНИ КОНСУЛТАЦИИ, ЗАЩИТА ОТ ДРОНОВЕ, ЗАКОНОДАТЕЛСТВО

ЕКСПЕРТНИ КОНСУЛТАЦИИ ЗА БЕЗПИЛОТНА АВИАЦИЯ (ДРОНОВЕ), ЗАЩИТА ОТ ДРОНОВЕ И ЗАКОНОДАТЕЛСТВО

Решения за Вашите Нужди в сферата на дроновете или системи за защита от дронове
Ние сме вашите партньори в света на безпилотната авиация и дрон технологиите. Предлагаме консултантски услуги, напълно адаптирани към вашите нужди и изисквания за всяко едно звено в безпилотната – дрон авиция. Нашите експерти в областта на безпилотната авиация ще ви помогнат да изградите, управлявате и оптимизирате вашите операции с дронове или как да инвестирате вашите средства в закупуването на каквато и да е безпилотна система, както и всичкото необходимо допълнително оборудване и софтуер, за да работи дадена система максимално ефективно и безопасно спрямо вложените средства.

Защита от Дронове и Анти-Дрон Системи
В ерата на бързо развиващата се дрон технология, защитата на вашите собственост и данни става все по-важна. Ние предлагаме ефективни консултантски решения за защита от нежелани дронове, консултиране за инсталиране на анти-дроннсистеми, системи за пеленговане и откриване на дронове и техните оператори системи, които осигуряват сигурността на вашите обекти и събития.

Експертно Познание на Дрон Законодателството
Сложната регулация на безпилотната авиация може да бъде предизвикателство за много бизнеси и организации. Нашите консултанти разполагат със задълбочени познания и компетентност на законодателството за Безпилотните Летателни Системи и ще ви помогнат да се справите успешно с всички правни изисквания и ограничения, подготовка на документи и др. С развитието на безпилотната авиация е от съществено значение да сте в съответствие със законодателството. Нашите консултанти ще ви предоставят индивидуални и обективни съвети относно правилното прилагане на законодателството за Безпилотните Летателни Системи, за безпроблемна и легална дейност съобразена с всички европейски или други регулации.

Нашите Клиенти са наши Партньори
Когато работите с нас, получавате повече от просто консултантски услуги. Получавате партньорство, което се стреми към вашата успешност. Ние сме тук, за да ви помогнем да постигнете вашия пълен потенциал в областта на безпилотната авиация и да осигурим сигурността на вашите операции.


Вижте Повече в нашия YouTube канал
https://www.youtube.com/c/SkyPicturesBulgariaPilots/videos