Нашите Услуги

КАКВО ПРЕДЛАГАМЕ НИЕ

Разгледайте нашите професионални услуги на Sky Pictures Bulgaria.

ЗАСНЕМАНЕ С ДРОН – UAV

Екипът ние е напълно сертифициран за всякаква работа с безпилотни летателни апарати по всички изисквания на EASA-https://www.easa.europa.eu/en във почти всякаква среда и условия, както и притежаваме всички необходими застраховки и сертификати за извършване на високо-рискова работа и в сложни метеорологични условия. С наличните ни високо-технологични дронове за фото, видео-заснемане и термо-заснемане създаваме въздушни кадри с уникална динамична и кинематографска визия, като се придържаме плътно към използваните в кино-индустрията стандарти. Независимо, че разполагаме с едно от най-високо-технологичните оборудвания в сферата винаги сме готови да приемем и малки проекти, които са атрактивни и приятни за работа, като по този начин често помагаме и на клиента да се развие в неговата област и постигне набелязаните цели. Освен стандартите заснемания, разполагаме с богат опит и техника за термо инспекции и термо заснемания с едни от най-модерните термо камери. Целият ни екип е с над 20 годишен опит във въздушните спортове и авиацията и над 10 годишен опит в употребата на Дистанционно Управляеми Летателни апарати (дронове), като почти няма предизвикателство, свързано със заснемането от въздух, което може да ни спре.


Вижте Повече в нашия YouTube канал
https://www.youtube.com/c/SkyPicturesBulgariaPilots/videos

ВИДЕО ЗАСНЕМАНЕ

Sky Picture Bulgaria предоставяме качествено видеозаснемане във всякакъв различен видео формат. С над 20 години опит, ние предлагаме цялостно визуално решение спрямо Вашите желания и изисквания: видео реклама подходяща за всякакви бизнеси, представяния и популяризиране на дейности с войс овър на почти всички масови езици говорими по света, видеозаснемане на събития, документални филми и др. Едно добре режисирано, продуцирано и таргетирано видео предизвиква интереса на потребителите почти мълниеносно предвид възможностите, които предлагат социалните мрежи в наши дни.


Вижте повече в този клип

ТАЙМ ЛАПС И ХАЙПЕР ЛАПС ЗАСНЕМАНЕ

Тайм-лапс и хайпер-лапс заснемането дават една уникална и изключителна визия при заснемането на обекти или действия, които се развиват в продължителен период от време но трябва да се изобразят във видео-клип в рамките на 60-90 секунди при което максимално детайлно и атрактивно да се проследи целият процес на даден проект-строителство, ремонт, изграждане на промишлени обекти, мега конструкции, различни сезони и тнт. Екипът ни е един от лидерите в Европа в такъв вид заснемания , като сме работили по едни от най-големите промишлени, строителни и стратегически обекти заснети в такъв формат. Имаме възможност да заснемем даден проект с до 25 камери от различни ъгли, както отвън и отвътре в продължителност от няколко часа до няколко години ако проектът е дългосрочен.
Самите камери са дублирани и със собствено захранване, което позволява да се работи на всякакви терени и климатични условия. Хайперлапс заснемането е подобно на таймлапс заснемането но вече се извършва с подвижни камери, което вече наистина дава една уникална визия на проекта и има възможност някои по-атрактивни кадри да се направят отвисоко с дрон.


Вижте повече в този клип

ФОТОГРАФИЯ

Ние предлагаме цялостни решения в сферата на висококачествената фотография от въздуха и от Земята с едни от най – високо-качествените камери и обективи в момента. Един сет от добре подбрани фотографии предизвиква мигновен интерес на потребителите почти мълниеносно предвид възможностите, които предлагат социалните мрежи в наши дни, като за разлика от видео съдържанието фотографиите се разглеждат много по-бързо и се добива представа на мига за рекламираният продукт или бизнес.


Вижте повече за нас

FPV ДРОН ВИДЕО-ЗАСНЕМАНЕ

Използването на FPV спортни дронове е може би най-новият и атрактивен сегмент в този бизнес, като с тях се получават едни от най-динамичните и вълнуващи кадри несравними с нищо подобно досега. Те могат да развиват до 200 км/ч. управляват се с очила и имат обхват 7-8 км. Основно са два вида: малки такива дронове наречени още CINEWHOP подходящи за заснемане на производствени мощности, офиси, халета, заводи, транспортни средства, помещения и мн. др. Самите те са безопасни за хора защото са с протектори на витлата, малки са и летят със сравнително малка скорост. Има и вече високият клас FPV дронове, които са за следене на автомобили, самолети, хеликоптери и др. В линкът по-надолу Learn more може да разгледате подобни видеа.


В линка може да разгледате подобни видеа

ТЕРМО ИНСПЕКЦИИ И ЗАСНЕМАНЕ

Petrov Sky Dynamics е е високо технологична компания собственост на SKY PICTURES BULGARIA работеща предимно с БЛА (дронове) и специализиран софтуер за термо, оптично, интелигетно и всякакво обследване-инспекции на индустриални обекти,сгради,фотоволтаични системи, ветрогенератори и други. Безпилотните летящи апарати, с които работим могат изпълнят полет в почти всякакви метео-условия с порив на вятъра до 20 м/с съчетано с пилотирането им от опитни пилоти дава впечатляващи крайни резултати от всяко обследване или инспекция. Подобна инспекция над енергийни, индустриални, фотоволтаични или друг тип съоръжения извършена профилактично и навреме дава перфектен анализ относно експлоатацията до момента, откриване на дефекти, които е невъзможно да се открият визуално или по друг технически начин особено в труднодостъпен терен, а самото диагностициране става в реално време. Подобно обследване е особено подходящо при инспекции на сгради относно тяхната енергийна ефективност, течове по тръби и покриви, при индустриални топлопроводи, тръбопроводи, газопроводи,морски води и екология, като всяка аномалия невидима за човешкото око или друг тип инспекция независимо от обследвания обект се визуализира мигновенно.