Нашите Услуги

КАКВО ПРЕДЛАГАМЕ НИЕ

Разгледайте нашите професионални услуги на Sky Pictures Bulgaria.

ЗАСНЕМАНЕ С ДРОН – UAV

Екипът ние е напълно сертифициран за всякаква работа с безпилотни летателни апарати по всички изисквания на EASA-https://www.easa.europa.eu/en във почти всякаква среда и условия, както и притежаваме всички необходими застраховки и сертификати за извършване на високо-рискова работа и в сложни метеорологични условия. С наличните ни високо-технологични дронове за фото, видео-заснемане и термо-заснемане създаваме въздушни кадри с уникална динамична и кинематографска визия, като се придържаме плътно към използваните в кино-индустрията стандарти. Независимо, че разполагаме с едно от най-високо-технологичните оборудвания в сферата винаги сме готови да приемем и малки проекти, които са атрактивни и приятни за работа, като по този начин често помагаме и на клиента да се развие в неговата област и постигне набелязаните цели. Освен стандартите заснемания, разполагаме с богат опит и техника за термо инспекции и термо заснемания с едни от най-модерните термо камери. Целият ни екип е с над 20 годишен опит във въздушните спортове и авиацията и над 10 годишен опит в употребата на Дистанционно Управляеми Летателни апарати (дронове), като почти няма предизвикателство, свързано със заснемането от въздух, което може да ни спре.


Вижте Повече в нашия YouTube канал
https://www.youtube.com/c/SkyPicturesBulgariaPilots/videos

ВИДЕО ЗАСНЕМАНЕ

Sky Picture Bulgaria предоставяме качествено видеозаснемане във всякакъв различен видео формат. С над 20 години опит, ние предлагаме цялостно визуално решение спрямо Вашите желания и изисквания: видео реклама подходяща за всякакви бизнеси, представяния и популяризиране на дейности с войс овър на почти всички масови езици говорими по света, видеозаснемане на събития, документални филми и др. Едно добре режисирано, продуцирано и таргетирано видео предизвиква интереса на потребителите почти мълниеносно предвид възможностите, които предлагат социалните мрежи в наши дни.


Вижте повече в този клип

ТАЙМ ЛАПС И ХАЙПЕР ЛАПС ЗАСНЕМАНЕ

Тайм-лапс и хайпер-лапс заснемането дават една уникална и изключителна визия при заснемането на обекти или действия, които се развиват в продължителен период от време но трябва да се изобразят във видео-клип в рамките на 60-90 секунди при което максимално детайлно и атрактивно да се проследи целият процес на даден проект-строителство, ремонт, изграждане на промишлени обекти, мега конструкции, различни сезони и тнт. Екипът ни е един от лидерите в Европа в такъв вид заснемания , като сме работили по едни от най-големите промишлени, строителни и стратегически обекти заснети в такъв формат. Имаме възможност да заснемем даден проект с до 25 камери от различни ъгли, както отвън и отвътре в продължителност от няколко часа до няколко години ако проектът е дългосрочен.
Самите камери са дублирани и със собствено захранване, което позволява да се работи на всякакви терени и климатични условия. Хайперлапс заснемането е подобно на таймлапс заснемането но вече се извършва с подвижни камери, което вече наистина дава една уникална визия на проекта и има възможност някои по-атрактивни кадри да се направят отвисоко с дрон.


Вижте повече в този клип

ФОТОГРАФИЯ

Ние предлагаме цялостни решения в сферата на висококачествената фотография от въздуха и от Земята с едни от най – високо-качествените камери и обективи в момента. Един сет от добре подбрани фотографии предизвиква мигновен интерес на потребителите почти мълниеносно предвид възможностите, които предлагат социалните мрежи в наши дни, като за разлика от видео съдържанието фотографиите се разглеждат много по-бързо и се добива представа на мига за рекламираният продукт или бизнес.


Вижте повече за нас

FPV ДРОН ВИДЕО-ЗАСНЕМАНЕ

Използването на FPV спортни дронове е може би най-новият и атрактивен сегмент в този бизнес, като с тях се получават едни от най-динамичните и вълнуващи кадри несравними с нищо подобно досега. Те могат да развиват до 200 км/ч. управляват се с очила и имат обхват 7-8 км. Основно са два вида: малки такива дронове наречени още CINEWHOP подходящи за заснемане на производствени мощности, офиси, халета, заводи, транспортни средства, помещения и мн. др. Самите те са безопасни за хора защото са с протектори на витлата, малки са и летят със сравнително малка скорост. Има и вече високият клас FPV дронове, които са за следене на автомобили, самолети, хеликоптери и др. В линкът по-надолу Learn more може да разгледате подобни видеа.


В линка може да разгледате подобни видеа

ТЕРМО ИНСПЕКЦИИ И ЗАСНЕМАНЕ

Petrov Sky Dynamics е е високо технологична компания собственост на SKY PICTURES BULGARIA работеща предимно с БЛА (дронове) и специализиран софтуер за термо, оптично, интелигетно и всякакво обследване-инспекции на индустриални обекти,сгради,фотоволтаични системи, ветрогенератори и други. Безпилотните летящи апарати, с които работим могат изпълнят полет в почти всякакви метео-условия с порив на вятъра до 20 м/с съчетано с пилотирането им от опитни пилоти дава впечатляващи крайни резултати от всяко обследване или инспекция. Подобна инспекция над енергийни, индустриални, фотоволтаични или друг тип съоръжения извършена профилактично и навреме дава перфектен анализ относно експлоатацията до момента, откриване на дефекти, които е невъзможно да се открият визуално или по друг технически начин особено в труднодостъпен терен, а самото диагностициране става в реално време. Подобно обследване е особено подходящо при инспекции на сгради относно тяхната енергийна ефективност, течове по тръби и покриви, при индустриални топлопроводи, тръбопроводи, газопроводи,морски води и екология, като всяка аномалия невидима за човешкото око или друг тип инспекция независимо от обследвания обект се визуализира мигновенно.

Картографиране с дрон, Ортофото заснемане с дрон, Геодезическа работа с дрон, 3D заснемане с дрон, фотограметрия

mappingПредставяме ви нашата нова услуга: Картографиране с дрон, Ортофото заснемане с дрон, Геодезическа работа с дрон и 3D заснемане с дрон! Ние ви предлагаме възможността да използвате най-съвременната технология в областта на картографирането и геодезията, за да вдъхнете нов живот на вашите проекти.

Картографирането с дрон е революционно решение, което ще ви помогне да създадете подробни и прецизни карти на различни обекти и територии. Нашите дронове са оборудвани със специализирани камери и пълноформатни (Full Frame) сензори, които са в състояние да заснемат висококачествени изображения и данни. Това ви позволява да получите точни географски измервания и карти, които могат да бъдат използвани в различни сфери като строителство, селското стопанство, застраховане, оценка на щети, борба с пожари и прeвенция на наводнения, горско стопанство и много други.

Ортофото заснемането с дрон представлява изключително полезен инструмент за прецизно измерване и анализ на земни площи. С тази услуга можете да получите висококачествени въздушни изображения на вашата област с изключителна резолюция и детайлност. Ортофото заснемането ви позволява да измервате разстояния, площи и различни характеристики на земята с голяма прецизност, като ви предоставя ценни данни за вашите проекти и дейности.

Геодезическата работа с дрон ви осигурява бързо и ефективно събиране на данни за земни и териториални изследвания. Нашите правоспособни геодезисти използващи геодезически дронове, които са специално разработени да извършват прецизни измервания и събиране на данни, като по този начин намаляват времето и усилията, които са необходими при традиционните геодезически методи. С геодезическата работа с дрон можете да получите точни и надеждни данни за вашите проекти за строителство, управление на имоти и инженерни изследвания.

3D заснемането с дрон е вълнуващ инструмент, който ви дава възможност да виждате света в тримерни изображения. С нашите дронове можем да заснемем обекти и терени от всякакъв ъгъл и височина, което ни позволява да създадем реалистични 3D модели. Тези модели могат да бъдат използвани в архитектурата, градоустройството, туризма и много други области, за да представят проекти и идеи по невиждан начин.

С нашата нова услуга за картографиране с дрон, ортофото с дрон, геодезическа работа с дрон и 3D заснемане с дрон, вие имате възможността да се възползвате от най-съвременната и иновативна технология. Нашите професионални екипи са готови да ви помогнат с всякакви проекти и изисквания, като ви осигурят качество, точност и
бързина на изпълнение.

Свържете се с нас днес и открийте как нашата услуга за дронове може да ви помогне да постигнете вашите цели и да създадете невероятни проекти!

ОБУЧЕНИЕ И КУРСОВЕ ЗА ДРОН ПИЛОТ И ОПЕРАТОР

obuchenieВ момента дроновете и термокамерите се превръщат в най-мощните инструменти за инспекция, търсене и спасяване, строителство, пожарна безопасност, заснемане на
събития, обекти, както и за удоволствие. Ако вие или вашата институция се нуждаете от международно сертифицирани експерти в тази уникална дейност, ние сме тук, за да ви предоставим едно от най-добрите обучения , както за любители така и за професионалисти с евентуално последващо сертифициране от професионални пилоти и експерти изпълнили стотици проекти в целият свят предимно в тежката, офшорна индустрия, кино индустрии и др.

Sky Pictures Bulgaria съвместно с Petrov Sky Dynamics
извършват професионално обучение на дистанционно-управляващи пилоти на дронове за работа с всякакъв тип дронове, с дронове с термо камери, разчитане и обработка на изображенията, като обучението е насочено предимно към държавни и частни институции или структури, които биха имали или имат собствени БЛА-дронове (или им предстои да се сдобият с такива) и ги използват за целите на дейностите си в общинска, военна, морска, горска, строителна, индустриална, пожарна безопасност или всякаква друга сфера.

Ние предлагаме:

  • Експертно обучение: Нашите инструктори са опитни професионалисти в областт на пилотираната авиация, дроновете и термокамерите. Те ще ви научат всичко, което трябва да знаете, за да извършвате успешни инспекции или специфични за вашата дейност операции. Обучението обхваща, както практическата част, така и законодателната – изваждане на разрешения, резервиране на въздушно пространство, взаимодействие с институции и други държавни органи.
  • Сертификация: След успешното завършване на нашите курсове, ще получит официален сертификат, който ще ви утвърди като професионалист в областта, нивото и конкретната квалификация за, която е било извършено обучението.
  • Персонализирани обучения и персонален подход: Прилагаме индивидуален подход, който отговаря на вашите нужди и изисквания и програма специално разработена спрямо дейността на обучемите. Нашата цел е да ви предоставим практически умения и знания, които да използвате в реални ситуации.
  • Покритие на множество области: Нашето обучение се прилага за инспекции различни области като селското стопанство, екология, енергетика, строителство, общински дейности, военни дейности, пожарна безопасност, обикновенно заснемане, за удоволствие и много други.

Защо избирате нас:

✅ Първокласна техника: Работим с най-новите, модерни и високотехнологични дронове и термокамери, за да ви осигурим възможно най-виско качество на обучението.
✅ Нашите дипломирани и сертифицирани пилоти са търсени от
✅ Строителни компании за инспекции
✅ Пожарната бригада за бързо откриване на пожар
✅ Общини и държавни институции за инфраструктурни проект
✅ Организации за търсене и спасяване при бедствия и много други!
✅ Обучение насочено към държавни институции и фирми: Обучението ни съобразено с нуждите на общини, пожарна, строителни и други фирми и организации, които имат нужда от специалисти в областта на термокамерите и дроновете.
✅ Практически умения: Ние не само ви предоставяме теоретични знания, но ви тренираме и в реални сценарии, така че да бъдете готови за всяка ситуация, а нашият екип е един от малкото в Европа и Света имал възможност да работи над и около някои от най-рисковите и стратегически обекти, което е безценен опит и възможност да го споделим с вас.
✅ Гарантиран успех: С нас ще научите не само как да управлявате дронове, но и как да извличате максималната стойност от термокамерите и цялото оборудване с, което разполагате
✅ Актуални знания: Ние следим внимателно иновациите в индустрията и винаги ви предоставяме актуални и важни знания, като след приключване на обучението продължаваме да поддържаме контакти с нашите курсисти и да помагаме, когато имат затруднения и имаме възможност
✅ Подкрепа и консултации: Нашите експерти са тук, за да ви помогнат с всякакви въпроси и предизвикателства, които имате.

Примерните насоки на обучението (зависи и се променят в зависимост от структурата или истистуциа с която се работи и се променят спрямо нейните
необходимости и цели) са:
1. Въведение в дроновете или технологията на термокамерите
2. Избор на тип обучение – Стандартно обучение за дрон пилот – заснемане на обекти или Професионален индустриален пилот – инспекции, търсене и спасяване и др.
3. Работа с дрон и с дрон с термокамера и разлика с класически дрон
4. Заснемане на особено важни обекти и обекти от критичната инфраструктура в зависимост дали е обществена или частен индустриален или друг обект
5. Търсене и откриване на бедстващи хора на суша или във вода

6. Разузнаване на градски, горски пожари и други опасни обекти, както и еколочни катастрофи
7. Определяне на температурните характеристики на сгради, съоръжения, плавателни средства, хора и други обекти в зависимост от заобикалящата среда, сезона и други фактори
8. Откриване на разливи, петролни или други токсични и определяне на техните
граници
9. Компютърна обработка на заснетите с термокамерата данни, използването на Изкуствен Интелект и трети страни извършващи допълнително разчитане на
термоданните.
10. Юридически- законодателен сегмент относно работата с дронове, термо дронове ембаргово оборудване,взаимодействие с всички видове институции контролиращи подобен вид дейност.
11. Други знания и умения

АГРО ДРОН УСЛУГИ-ПРЪСКАНЕ С ДРОН, ДРОН ИНСПЕКЦИИ НА РАСТЕНИЯ, ПОСЕВИ, ЗЕМЕДЕЛСКИ ПЛОЩИ

Предлагаме ефективно и иновативно решение за грижа за вашите земеделски
култури Представяме ви нашата услуга с агро дрон за пръскане на земеделски
площи!

Нашият екип от експерти в областта на земеделието и технологиите предлага
революционно решение за управление на вашите посеви. С помощта на нашите агро
дронове извършваме прецизно пръскане на вашите полета, осигурявайки оптимално
разпределение на средствата за защита на растенията и постигане на максимални
резултати. Влизайки в ерата на цифровата трансформация, ние предлагаме
иновативно и ефективно решение за вашето земеделие. Нашата услуга за пръскане
на земеделски площи с агро дрон използва последните технологични постижения, за
да ви осигури оптимални резултати и намаляване на разходите.

Какво прави нашите агро дронове уникални? Нашата технология предлага:

1. Прецизно пръскане: Използваме най-новите технологии за картографиране и
навигация, за да осигурим точно и равномерно разпръскване на средствата за
пръскане върху вашите култури. С нашите агро дронове можем да достигнем
труднодостъпни и неравномерно обработени земеделски площи, осигурявайки
равномерно разпределение на препаратите. Това допринася за повишена
ефективност на вашето земеделие и намаляване на загубите

2. Минимални загуби: С нашите агро дронове можете да бъдете сигурни, че
средствата за пръскане се използват ефективно, като се намаляват излишните
разходи и рисковете от загуби. Използвайки нашата услуга, вие намалявате
разходите си за гориво, време и човешки ресурси. Агро дроновете ни са
програмирани да работят с висока прецизност, като същевременно намаляват
използването на ресурси като вода и препарати.

3. Бързо обслужване: Нашите дронове могат да обхванат големи земеделски
площи за кратко време, осигурявайки бърза и ефективна обработка на вашите
посеви.

4. Екологично: Използваме модерна технология, която намалява
необходимостта от традиционни методи на пръскане, като се намаляват
емисиите на вредни вещества и се спестява вода. Нашата цел е да ви
помогнем да постигнете по-голяма и по-качествена реколта. С агро дроновете
ни можем да извършваме прецизни пръскания, които оптимизират растежа на
културите ви и намаляват вредителите и болестите.

За да научите повече за нашата услуга за пръскане на земеделски площи с агро
дрон, свържете се с нас днес. Нашите експерти с удоволствие ще ви предоставят
допълнителна информация и ще се погрижат за оптималното решение за вашето
земеделие.

ЕКСПЕРТНИ КОНСУЛТАЦИИ ЗА БЕЗПИЛОТНА АВИАЦИЯ (ДРОНОВЕ), ЗАЩИТА ОТ ДРОНОВЕ И ЗАКОНОДАТЕЛСТВО

Решения за Вашите Нужди в сферата на дроновете или системи за защита от дронове
Ние сме вашите партньори в света на безпилотната авиация и дрон технологиите. Предлагаме консултантски услуги, напълно адаптирани към вашите нужди и изисквания за всяко едно звено в безпилотната – дрон авиция. Нашите експерти в областта на безпилотната авиация ще ви помогнат да изградите, управлявате и оптимизирате вашите операции с дронове или как да инвестирате вашите средства в закупуването на каквато и да е безпилотна система, както и всичкото необходимодопълнително оборудване и софтуер, за да работи дадена система максимално ефективно и безопасно спрямо вложените средства.

Защита от Дронове и Анти-Дрон Системи
В ерата на бързо развиващата се дрон технология, защитата на вашите собственост и данни става все по-важна. Ние предлагаме ефективни консултантски решения за защита от нежелани дронове, консултиране за инсталиране на анти-дроннсистеми, системи за пеленговане и откриване на дронове и техните оператори системи, които осигуряват сигурността на вашите обекти и събития.

Експертно Познание на Дрон Законодателството
Сложната регулация на безпилотната авиация може да бъде предизвикателство за много бизнеси и организации. Нашите консултанти разполагат със задълбочени познания и компетентност на законодателството за Безпилотните Летателни Системи и ще ви помогнат да се справите успешно с всички правни изисквания и ограничения, подготовка на документи и др. С развитието на безпилотната авиация е от съществено значение да сте в съответствие със законодателството. Нашите консултанти ще ви предоставят индивидуални и обективни съвети относно правилното прилагане на законодателството за Безпилотните Летателни Системи, за безпроблемна и легална дейност съобразена с всички европейски или други регулации.

Нашите Клиенти са наши Партньори
Когато работите с нас, получавате повече от просто консултантски услуги. Получавате партньорство, което се стреми към вашата успешност. Ние сме тук, за да ви помогнем да постигнете вашия пълен потенциал в областта на безпилотната авиация и да осигурим сигурността на вашите операции.

ИЗРАБОТКА , ПОДДРЪЖКА, УПРАВЛЕНИЕ И СЪЗДАВАНЕ НА СЪДЪРЖАНИЕ НА ФИРМЕНИ СТРАНИЦИ В СОЦИАЛНИ МРЕЖИ- FACEBOOK, LINKEDIN, YOU TUBE и др. ЗАСНЕМАНЕ НА СЪДЪРЖАНИЕ ЗА СОЦИАЛНИ МРЕЖИ

Екипът ни е професионалист в изработката, поддръжката, управлението, както и създаването на качествено съдържание за корпоративни (фирмени) страници в социалните мрежи – Facebook, LinkedIn, YouTube и вдички станали. Нашата цел е да ви помогнем да изградите силно онлайн присъствие, като създадем атрактивно и ангажиращо съдържание, което ще ви отличава и ще привлича вниманието на вашата целева аудитория. Ние не само ще заснемем впечатляващо съдържание за вашите страници в социалните мрежи, но и го оптимизираме, за да гарантираме максимална видимост и ангажираност на вашата целева аудитория.

ПРОДАЖБА НА ВСЯКАКВИ ПРОФЕСИОНАЛНИ ДРОНОВЕ, ОБОРУДВАНЕ ЗА РАБОТА С ТЯХ, СОФТУЕРИ ЗА УПРАВЛЕНИЕ И ОБРАБОТКА НА ДАННИ. ВЪЗМОЖНОСТИ ЗА ИЗРАБОТКА НА БЛС – ДРОНОВЕ ПО ПОРЪЧКА ЗА ВСЯКАКВИ ВИДОВЕ ДЕЙНОСТ– ДОСТАВКАТА СЕ ИЗВЪРШВА ДИРЕКТНО ОТ ЗАВОДИТЕ ПРОИЗВОДИТЕЛИ В КИТАЙ

Ние специализираме в продажбата на разнообразни професионални дронове,
оборудване за работа с тях, както и софтуерни решения за управление и обработка на данни.

Предлагаме персонализирани решения за фирми, организации, общини, държавни структури и др. които искат да използват дронове за своите нужди. Без значение дали става въпрос за дронове по поръчка за конкретни приложения или индивидуални софтуерни продукти, ние сме на ваше разположение.

Ние доставяме директно от производителите в Китай, гарантирайки високо качество на конкурентни цени. Чрез нас получавате директна доставка от производствения цех до вашия адрес.