Нашите Услуги

КАКВО ПРЕДЛАГАМЕ НИЕ

Разгледайте нашите професионални услуги на Sky Pictures Bulgaria.

ЗАСНЕМАНЕ С ДРОН – UAV

Екипът ние е напълно сертифициран за всякаква работа с безпилотни летателни апарати по всички изисквания на EASA-https://www.easa.europa.eu/en във почти всякаква среда и условия, както и притежаваме всички необходими застраховки и сертификати за извършване на високо-рискова работа и в сложни метеорологични условия. С наличните ни високо-технологични дронове за фото, видео-заснемане и термо-заснемане създаваме въздушни кадри с уникална динамична и кинематографска визия, като се придържаме плътно към използваните в кино-индустрията стандарти. Независимо, че разполагаме с едно от най-високо-технологичните оборудвания в сферата винаги сме готови да приемем и малки проекти, които са атрактивни и приятни за работа, като по този начин често помагаме и на клиента да се развие в неговата област и постигне набелязаните цели. Освен стандартите заснемания, разполагаме с богат опит и техника за термо инспекции и термо заснемания с едни от най-модерните термо камери. Целият ни екип е с над 20 годишен опит във въздушните спортове и авиацията и над 10 годишен опит в употребата на Дистанционно Управляеми Летателни апарати (дронове), като почти няма предизвикателство, свързано със заснемането от въздух, което може да ни спре.


Вижте Повече в нашия YouTube канал
https://www.youtube.com/c/SkyPicturesBulgariaPilots/videos

ВИДЕО ЗАСНЕМАНЕ

Sky Picture Bulgaria предоставяме качествено видеозаснемане във всякакъв различен видео формат. С над 20 години опит, ние предлагаме цялостно визуално решение спрямо Вашите желания и изисквания: видео реклама подходяща за всякакви бизнеси, представяния и популяризиране на дейности с войс овър на почти всички масови езици говорими по света, видеозаснемане на събития, документални филми и др. Едно добре режисирано, продуцирано и таргетирано видео предизвиква интереса на потребителите почти мълниеносно предвид възможностите, които предлагат социалните мрежи в наши дни.


Вижте повече в този клип

ТАЙМ ЛАПС И ХАЙПЕР ЛАПС ЗАСНЕМАНЕ

Тайм-лапс и хайпер-лапс заснемането дават една уникална и изключителна визия при заснемането на обекти или действия, които се развиват в продължителен период от време но трябва да се изобразят във видео-клип в рамките на 60-90 секунди при което максимално детайлно и атрактивно да се проследи целият процес на даден проект-строителство, ремонт, изграждане на промишлени обекти, мега конструкции, различни сезони и тнт. Екипът ни е един от лидерите в Европа в такъв вид заснемания , като сме работили по едни от най-големите промишлени, строителни и стратегически обекти заснети в такъв формат. Имаме възможност да заснемем даден проект с до 25 камери от различни ъгли, както отвън и отвътре в продължителност от няколко часа до няколко години ако проектът е дългосрочен.
Самите камери са дублирани и със собствено захранване, което позволява да се работи на всякакви терени и климатични условия. Хайперлапс заснемането е подобно на таймлапс заснемането но вече се извършва с подвижни камери, което вече наистина дава една уникална визия на проекта и има възможност някои по-атрактивни кадри да се направят отвисоко с дрон.


Вижте повече в този клип

ФОТОГРАФИЯ

Ние предлагаме цялостни решения в сферата на висококачествената фотография от въздуха и от Земята с едни от най – високо-качествените камери и обективи в момента. Един сет от добре подбрани фотографии предизвиква мигновен интерес на потребителите почти мълниеносно предвид възможностите, които предлагат социалните мрежи в наши дни, като за разлика от видео съдържанието фотографиите се разглеждат много по-бързо и се добива представа на мига за рекламираният продукт или бизнес.


Вижте повече за нас

FPV ДРОН ВИДЕО-ЗАСНЕМАНЕ

Използването на FPV спортни дронове е може би най-новият и атрактивен сегмент в този бизнес, като с тях се получават едни от най-динамичните и вълнуващи кадри несравними с нищо подобно досега. Те могат да развиват до 200 км/ч. управляват се с очила и имат обхват 7-8 км. Основно са два вида: малки такива дронове наречени още CINEWHOP подходящи за заснемане на производствени мощности, офиси, халета, заводи, транспортни средства, помещения и мн. др. Самите те са безопасни за хора защото са с протектори на витлата, малки са и летят със сравнително малка скорост. Има и вече високият клас FPV дронове, които са за следене на автомобили, самолети, хеликоптери и др. В линкът по-надолу Learn more може да разгледате подобни видеа.


В линка може да разгледате подобни видеа

ТЕРМО ИНСПЕКЦИИ И ЗАСНЕМАНЕ

Petrov Sky Dynamics е е високо технологична компания собственост на SKY PICTURES BULGARIA работеща предимно с БЛА (дронове) и специализиран софтуер за термо, оптично, интелигетно и всякакво обследване-инспекции на индустриални обекти,сгради,фотоволтаични системи, ветрогенератори и други. Безпилотните летящи апарати, с които работим могат изпълнят полет в почти всякакви метео-условия с порив на вятъра до 20 м/с съчетано с пилотирането им от опитни пилоти дава впечатляващи крайни резултати от всяко обследване или инспекция. Подобна инспекция над енергийни, индустриални, фотоволтаични или друг тип съоръжения извършена профилактично и навреме дава перфектен анализ относно експлоатацията до момента, откриване на дефекти, които е невъзможно да се открият визуално или по друг технически начин особено в труднодостъпен терен, а самото диагностициране става в реално време. Подобно обследване е особено подходящо при инспекции на сгради относно тяхната енергийна ефективност, течове по тръби и покриви, при индустриални топлопроводи, тръбопроводи, газопроводи,морски води и екология, като всяка аномалия невидима за човешкото око или друг тип инспекция независимо от обследвания обект се визуализира мигновенно.

Картографиране с дрон, Ортофото заснемане с дрон, Геодезическа работа с дрон, 3D заснемане с дрон, фотограметрия

mappingПредставяме ви нашата нова услуга: Картографиране с дрон, Ортофото заснемане с дрон, Геодезическа работа с дрон и 3D заснемане с дрон! Ние ви предлагаме възможността да използвате най-съвременната технология в областта на картографирането и геодезията, за да вдъхнете нов живот на вашите проекти.

Картографирането с дрон е революционно решение, което ще ви помогне да създадете подробни и прецизни карти на различни обекти и територии. Нашите дронове са оборудвани със специализирани камери и пълноформатни (Full Frame) сензори, които са в състояние да заснемат висококачествени изображения и данни. Това ви позволява да получите точни географски измервания и карти, които могат да бъдат използвани в различни сфери като строителство, селското стопанство, застраховане, оценка на щети, борба с пожари и прeвенция на наводнения, горско стопанство и много други.

Ортофото заснемането с дрон представлява изключително полезен инструмент за прецизно измерване и анализ на земни площи. С тази услуга можете да получите висококачествени въздушни изображения на вашата област с изключителна резолюция и детайлност. Ортофото заснемането ви позволява да измервате разстояния, площи и различни характеристики на земята с голяма прецизност, като ви предоставя ценни данни за вашите проекти и дейности.

Геодезическата работа с дрон ви осигурява бързо и ефективно събиране на данни за земни и териториални изследвания. Нашите правоспособни геодезисти използващи геодезически дронове, които са специално разработени да извършват прецизни измервания и събиране на данни, като по този начин намаляват времето и усилията, които са необходими при традиционните геодезически методи. С геодезическата работа с дрон можете да получите точни и надеждни данни за вашите проекти за строителство, управление на имоти и инженерни изследвания.

3D заснемането с дрон е вълнуващ инструмент, който ви дава възможност да виждате света в тримерни изображения. С нашите дронове можем да заснемем обекти и терени от всякакъв ъгъл и височина, което ни позволява да създадем реалистични 3D модели. Тези модели могат да бъдат използвани в архитектурата, градоустройството, туризма и много други области, за да представят проекти и идеи по невиждан начин.

С нашата нова услуга за картографиране с дрон, ортофото с дрон, геодезическа работа с дрон и 3D заснемане с дрон, вие имате възможността да се възползвате от най-съвременната и иновативна технология. Нашите професионални екипи са готови да ви помогнат с всякакви проекти и изисквания, като ви осигурят качество, точност и
бързина на изпълнение.

Свържете се с нас днес и открийте как нашата услуга за дронове може да ви помогне да постигнете вашите цели и да създадете невероятни проекти!

ОБУЧЕНИЕ И КУРСОВЕ ЗА ДРОН ПИЛОТ И ОПЕРАТОР

obuchenieВ момента дроновете и термокамерите се превръщат в най-мощните инструменти за инспекция, търсене и спасяване, строителство, пожарна безопасност, заснемане на
събития, обекти, както и за удоволствие. Ако вие или вашата институция се нуждаете от международно сертифицирани експерти в тази уникална дейност, ние сме тук, за да ви предоставим едно от най-добрите обучения , както за любители така и за професионалисти с евентуално последващо сертифициране от професионални пилоти и експерти изпълнили стотици проекти в целият свят предимно в тежката, офшорна индустрия, кино индустрии и др.

Sky Pictures Bulgaria съвместно с Petrov Sky Dynamics
извършват професионално обучение на дистанционно-управляващи пилоти на дронове за работа с всякакъв тип дронове, с дронове с термо камери, разчитане и обработка на изображенията, като обучението е насочено предимно към държавни и частни институции или структури, които биха имали или имат собствени БЛА-дронове (или им предстои да се сдобият с такива) и ги използват за целите на дейностите си в общинска, военна, морска, горска, строителна, индустриална, пожарна безопасност или всякаква друга сфера.

Ние предлагаме:

  • Експертно обучение: Нашите инструктори са опитни професионалисти в областт на пилотираната авиация, дроновете и термокамерите. Те ще ви научат всичко, което трябва да знаете, за да извършвате успешни инспекции или специфични за вашата дейност операции. Обучението обхваща, както практическата част, така и законодателната – изваждане на разрешения, резервиране на въздушно пространство, взаимодействие с институции и други държавни органи.
  • Сертификация: След успешното завършване на нашите курсове, ще получит официален сертификат, който ще ви утвърди като професионалист в областта, нивото и конкретната квалификация за, която е било извършено обучението.
  • Персонализирани обучения и персонален подход: Прилагаме индивидуален подход, който отговаря на вашите нужди и изисквания и програма специално разработена спрямо дейността на обучемите. Нашата цел е да ви предоставим практически умения и знания, които да използвате в реални ситуации.
  • Покритие на множество области: Нашето обучение се прилага за инспекции различни области като селското стопанство, екология, енергетика, строителство, общински дейности, военни дейности, пожарна безопасност, обикновенно заснемане, за удоволствие и много други.

Защо избирате нас:

✅ Първокласна техника: Работим с най-новите, модерни и високотехнологични дронове и термокамери, за да ви осигурим възможно най-виско качество на обучението.
✅ Нашите дипломирани и сертифицирани пилоти са търсени от
✅ Строителни компании за инспекции
✅ Пожарната бригада за бързо откриване на пожар
✅ Общини и държавни институции за инфраструктурни проект
✅ Организации за търсене и спасяване при бедствия и много други!
✅ Обучение насочено към държавни институции и фирми: Обучението ни съобразено с нуждите на общини, пожарна, строителни и други фирми и организации, които имат нужда от специалисти в областта на термокамерите и дроновете.
✅ Практически умения: Ние не само ви предоставяме теоретични знания, но ви тренираме и в реални сценарии, така че да бъдете готови за всяка ситуация, а нашият екип е един от малкото в Европа и Света имал възможност да работи над и около някои от най-рисковите и стратегически обекти, което е безценен опит и възможност да го споделим с вас.
✅ Гарантиран успех: С нас ще научите не само как да управлявате дронове, но и как да извличате максималната стойност от термокамерите и цялото оборудване с, което разполагате
✅ Актуални знания: Ние следим внимателно иновациите в индустрията и винаги ви предоставяме актуални и важни знания, като след приключване на обучението продължаваме да поддържаме контакти с нашите курсисти и да помагаме, когато имат затруднения и имаме възможност
✅ Подкрепа и консултации: Нашите експерти са тук, за да ви помогнат с всякакви въпроси и предизвикателства, които имате.

Примерните насоки на обучението (зависи и се променят в зависимост от структурата или истистуциа с която се работи и се променят спрямо нейните
необходимости и цели) са:
1. Въведение в дроновете или технологията на термокамерите
2. Избор на тип обучение – Стандартно обучение за дрон пилот – заснемане на обекти или Професионален индустриален пилот – инспекции, търсене и спасяване и др.
3. Работа с дрон и с дрон с термокамера и разлика с класически дрон
4. Заснемане на особено важни обекти и обекти от критичната инфраструктура в зависимост дали е обществена или частен индустриален или друг обект
5. Търсене и откриване на бедстващи хора на суша или във вода

6. Разузнаване на градски, горски пожари и други опасни обекти, както и еколочни катастрофи
7. Определяне на температурните характеристики на сгради, съоръжения, плавателни средства, хора и други обекти в зависимост от заобикалящата среда, сезона и други фактори
8. Откриване на разливи, петролни или други токсични и определяне на техните
граници
9. Компютърна обработка на заснетите с термокамерата данни, използването на Изкуствен Интелект и трети страни извършващи допълнително разчитане на
термоданните.
10. Юридически- законодателен сегмент относно работата с дронове, термо дронове ембаргово оборудване,взаимодействие с всички видове институции контролиращи подобен вид дейност.
11. Други знания и умения