УСЛУГИ / ОБУЧЕНИЕ И КУРСОВЕ ЗА ДРОН ПИЛОТ И ОПЕРАТОР

ОБУЧЕНИЕ И КУРСОВЕ ЗА ДРОН ПИЛОТ И ОПЕРАТОР

obuchenieВ момента дроновете и термокамерите се превръщат в най-мощните инструменти за инспекция, търсене и спасяване, строителство, пожарна безопасност, заснемане на
събития, обекти, както и за удоволствие. Ако вие или вашата институция се нуждаете от международно сертифицирани експерти в тази уникална дейност, ние сме тук, за да ви предоставим едно от най-добрите обучения , както за любители така и за професионалисти с евентуално последващо сертифициране от професионални пилоти и експерти изпълнили стотици проекти в целият свят предимно в тежката, офшорна индустрия, кино индустрии и др.

Sky Pictures Bulgaria съвместно с Petrov Sky Dynamics
извършват професионално обучение на дистанционно-управляващи пилоти на дронове за работа с всякакъв тип дронове, с дронове с термо камери, разчитане и обработка на изображенията, като обучението е насочено предимно към държавни и частни институции или структури, които биха имали или имат собствени БЛА-дронове (или им предстои да се сдобият с такива) и ги използват за целите на дейностите си в общинска, военна, морска, горска, строителна, индустриална, пожарна безопасност или всякаква друга сфера.

Ние предлагаме:

  • Експертно обучение: Нашите инструктори са опитни професионалисти в областт на пилотираната авиация, дроновете и термокамерите. Те ще ви научат всичко, което трябва да знаете, за да извършвате успешни инспекции или специфични за вашата дейност операции. Обучението обхваща, както практическата част, така и законодателната – изваждане на разрешения, резервиране на въздушно пространство, взаимодействие с институции и други държавни органи.
  • Сертификация: След успешното завършване на нашите курсове, ще получит официален сертификат, който ще ви утвърди като професионалист в областта, нивото и конкретната квалификация за, която е било извършено обучението.
  • Персонализирани обучения и персонален подход: Прилагаме индивидуален подход, който отговаря на вашите нужди и изисквания и програма специално разработена спрямо дейността на обучемите. Нашата цел е да ви предоставим практически умения и знания, които да използвате в реални ситуации.
  • Покритие на множество области: Нашето обучение се прилага за инспекции различни области като селското стопанство, екология, енергетика, строителство, общински дейности, военни дейности, пожарна безопасност, обикновенно заснемане, за удоволствие и много други.

Защо избирате нас:

✅ Първокласна техника: Работим с най-новите, модерни и високотехнологични дронове и термокамери, за да ви осигурим възможно най-виско качество на обучението.
✅ Нашите дипломирани и сертифицирани пилоти са търсени от
✅ Строителни компании за инспекции
✅ Пожарната бригада за бързо откриване на пожар
✅ Общини и държавни институции за инфраструктурни проект
✅ Организации за търсене и спасяване при бедствия и много други!
✅ Обучение насочено към държавни институции и фирми: Обучението ни съобразено с нуждите на общини, пожарна, строителни и други фирми и организации, които имат нужда от специалисти в областта на термокамерите и дроновете.
✅ Практически умения: Ние не само ви предоставяме теоретични знания, но ви тренираме и в реални сценарии, така че да бъдете готови за всяка ситуация, а нашият екип е един от малкото в Европа и Света имал възможност да работи над и около някои от най-рисковите и стратегически обекти, което е безценен опит и възможност да го споделим с вас.
✅ Гарантиран успех: С нас ще научите не само как да управлявате дронове, но и как да извличате максималната стойност от термокамерите и цялото оборудване с, което разполагате
✅ Актуални знания: Ние следим внимателно иновациите в индустрията и винаги ви предоставяме актуални и важни знания, като след приключване на обучението продължаваме да поддържаме контакти с нашите курсисти и да помагаме, когато имат затруднения и имаме възможност
✅ Подкрепа и консултации: Нашите експерти са тук, за да ви помогнат с всякакви въпроси и предизвикателства, които имате.

Примерните насоки на обучението (зависи и се променят в зависимост от структурата или истистуциа с която се работи и се променят спрямо нейните
необходимости и цели) са:
1. Въведение в дроновете или технологията на термокамерите
2. Избор на тип обучение – Стандартно обучение за дрон пилот – заснемане на обекти или Професионален индустриален пилот – инспекции, търсене и спасяване и др.
3. Работа с дрон и с дрон с термокамера и разлика с класически дрон
4. Заснемане на особено важни обекти и обекти от критичната инфраструктура в зависимост дали е обществена или частен индустриален или друг обект
5. Търсене и откриване на бедстващи хора на суша или във вода

6. Разузнаване на градски, горски пожари и други опасни обекти, както и еколочни катастрофи
7. Определяне на температурните характеристики на сгради, съоръжения, плавателни средства, хора и други обекти в зависимост от заобикалящата среда, сезона и други фактори
8. Откриване на разливи, петролни или други токсични и определяне на техните
граници
9. Компютърна обработка на заснетите с термокамерата данни, използването на Изкуствен Интелект и трети страни извършващи допълнително разчитане на
термоданните.
10. Юридически- законодателен сегмент относно работата с дронове, термо дронове ембаргово оборудване,взаимодействие с всички видове институции контролиращи подобен вид дейност.
11. Други знания и умения